آموزش رفع مشکلات موبایل

6 دلیل رایج برای داغ شدن بیش از حد تلفن های همراه

آیا اغلب متوجه می‌شوید که هنگام استفاده کردن از گوشی،گوشی شما داغ می‌شود؟تولید مقداری گرما و گرم شدن گوشی‌های هوشمند، به ویژه در هنگام استفاده زیاد، طبیعی است،ولی گرمای بیش از حد می‌تواند نشانه آسیب داخلی، مشکلات نرم‌افزاری یا حتی بدافزار باشد. در این مقاله، شش دلیل متداول که باعث می‌شود تلفن‌های همراه بیش از حد گرم شوند را جمع آوری کرده ایم.

داغ شدن گوشی

دلایل رایج داغ شدن بیش از حد تلفن های همراه

1. استفاده زیاد از تلفن هوشمند

برخی از دلایل رایج گرمای بیش از حد گوشی شامل استفاده طولانی مدت از دوربین تلفن، استفاده از تلفن با روشنایی صفحه نمایش بالا یا انجام بازی های گرافیکی فشرده است. استفاده دائم و بدون وقفه از تلفن همراه شما به این معنی است که پردازنده آن باید به طور مداوم کار کند و در نتیجه می تواند گرمای زیادی تولید کند. به همین ترتیب، استفاده طولانی مدت از دوربین گوشی به این معنی است که دوربین، پردازنده و صفحه نمایش باید به طور مداوم کار کنند و همه ی این قسمت ها گرما تولید می کنند. این گرما از طریق بدنه گوشی پخش می شود و به همین دلیل است که برنامه‌های سنگین، مانند بازی‌ها، می‌توانند منجر به داغ شدن تلفن همراه شما شوند.

به طور خلاصه، هر چیزی که قدرت پردازش زیادی را نیاز دارد احتمالاً منجر به گرم شدن تلفن همراه شما می شود اما فقط برنامه‌ها مقصر نیستند. گاهی اوقات، تنظیمات اشتباه گوشی نیز منجر به تولید گرمای بیش از حد می شود مثل روشنایی زیاد صفحه. این یکی از بزرگترین اشتباهات در تنظیمات تلفن است که باعث گرم شدن گوشی می شود.

جدای از این،روشن بودن دائم WiFi تلفن را مجبور می‌کند که دائماً سیگنال‌ها را جستجو کند، به همین دلیل مجبور است بیش از حد کار کند و گرمای زیادی تولید کند.

2. به روز رسانی نرم افزار و ایجاد باگ یا بدافزار

نرم‌افزارهایی که باعث ایجاد باگ در گوشی می شوند اغلب دلیل اصلی گرم شدن تلفن‌های همراه هستند. گاهی اوقات یک باگ می‌تواند منجر به هنگ کردن برنامه و داغ شدن گوشی شما شود، هم چنین برخی از اشکالات نرم افزاری ممکن است منجر به مصرف بیش از حد حافظه شود که بازهم منجر به تولید گرمای بیشتر می‌شود.

3. استفاده از باتری، کابل یا شارژر معیوب

این مورد در واقع خطرناک تر از آن چیزی است که شما فکر می کنید. باتری‌ها، کابل‌ها و شارژرهای آسیب‌دیده می‌توانند تلفن‌های همراه را تا حد خطرناکی داغ کنند. دقت داشته باشید که همه ی شارژرها با کیفیت یکسان ساخته نمی شوند، و استفاده از شارژر های غیر اصل و بی کیفیت می تواند گوشی های هوشمند را بیش از حد گرم کنند.

آسیب فیزیکی نیز می‌تواند باعث شود باتری‌ها در برابر فشارهای ناشی از شارژ یا حتی استفاده مداوم از گوشی ​​توان مقاومت نداشته باشند و پس از گرم شدن هنگام شارژ، منفجر شوند. علت اصلی به وجود آمدن این مشکلات، استفاده از شارژرهای غیر اصل و کابل های بی کیفیت است پس دقت داشته باشید که فقط باید از لوازم جانبی اصلی گوشی خود  استفاده کنید.

همچنین توصیه می کنیم هنگام خواب تلفن همراه خود را شارژ نکنید چون ممکن است نتوانید گرم شدن آن را تشخیص دهید. یکی دیگر از موارد مهم این است که هنگام شارژ گوشی موبایل را زیر بالش خود قرار ندهید. گرمایی که هنگام شارژ شدن ایجاد می کند، به خاطر  پوشاندن آن توسط بالش نمی تواند از گوشی خارج شود و بالش آتش میگیرد.

4.مسدود شدن درگاه شارژ گوشی

تلفن های همراه برای مقاومت در برابر سختی های زندگی روزمره ساخته شده اند، اما هنگامی که درگاه شارژ آن مسدود  شود، منجر به گرم شدن بیش از حد آن می شود. این مورد برای اکثر گوشی‌های جدید مشکل حادی نیست چون سیستم‌های خنک‌کننده پیشرفته ای در ساخت آنها به کار رفته است، اما برای مدل‌های قدیمی‌تر، ممکن است یک عامل اصلی داغ کردن گوشی باشد.

زمانی که دمای محیط بالا باشد، مانند روزهای تابستان، اگر تلفن همراه شما برای مدت طولانی روی داشبورد خودرویتان قرار داشته باشد و آن را در معرض نور خورشید و گرمای بیش از حد قرار داده باشید، احتمال داغ کردن باتری آن بیشتر است. توصیه می کنیم که گوشی خود را زیر نور مستقیم خورشید قرار ندهید چون گرمای بیشتری ایجاد می کند و حرارت مستقیم می تواند به بدنه و نمایشگر گوشی آسیب برساند.

یکی دیگر از دلایل داغ شدن بیش از حد تلفن همراه، قاب های بی کیفیت گوشی است. آنها ممکن است از گوشی شما در برابر سقوط و ضربه محافظت کنند، اما به عنوان یک عایق حرارت نیز عمل می کنند. بسیاری از گوشی ها از  قسمت پشتی برای دفع گرمای اجزای داخلی مانند پردازنده ها استفاده می کنند. با قرار دادن یک قاب ضخیم روی تلفن، از خروج این گرما و تهویه هوا جلوگیری می کنید. از این رو، باید از استفاده کردن قاب های بیش از حد حجیم و ضخیم گوشی، به خصوص آنهایی که طراحی حرارتی خوبی ندارند، خودداری کنید.

داغ شدن گشی

5. ایجاد آسیب داخلی

همانطور که قبلا ذکر کردیم، باتری های آسیب دیده مقصر بزرگی در گرم شدن بیش از حد تلفن ها هستند. انواع دیگر آسیب های داخلی نیز می توانند باعث داغ شدن گوشی شما شوند.

برخی از تلفن ها دارای مکانیزم  خنک کننده پیشرفته هستند. اگر به طور تصادفی تلفن همراه خود را بیاندازید شاید در نگاه اول و به طور کلی آسیبی به آن وارد نشده باشد اما امکان به وجود آمدن آسیب داخلی در آن وجود دارد و میتواند یکی از دلایل داغ شدن گوشی شما باشد، آسیب ناشی از ضربه اغلب باعث شل شدن قطعات و در نتیجه اتصال کوتاه می شود که به تلفن شما اجازه کار میدهد، اما به قیمت گرمایش بیش از حد گوشی شما

6. سخت افزارهای قدیمی

وجود سخت‌افزارهای قدیمی داخل گوشی، به‌ویژه پردازنده‌ها، می‌توانند گوشی را بیش از حد گرم کنند. برای رفع این مشکل،گوشی خود را به متخصصان بسپارید تا سخت افزارهای قدیمی مربوطه را تعویض و تعمیر کنند.

شما عزیزان میتوانید از طریق شماره ی 09140036953 و یا کلیک بر روی لینک سایت MOBILE0913 ،برای انجام تعمیر گوشی خود در تخصصی ترین مرکز تعمیر موبایل اصفهان اقدام کنید.


دلیل داغ شدن گوشی آیفون چیست؟

 

گوشی‌های آیفون اکثرا ویروسی نمی‌شوند چون اپل اجازه نمی‌دهد که نرم‌افزارهای تاییدنشده و غیرمعتبر روی گوشی‌ نصب کنید. اما این گوشی‌ها هم مشکلات خاص خود را دارند و نمی‌شود با اطمینان گفت که این گوشی ها داغ نمی‌کنند.

  • بالا بودن حجم اپلیکیشن‌های فعال و باز روی گوشی
  • آسیب دیدن باتری گوشی آیفون
  • بالا بودن روشنایی صفحه
  • فعال بودن همزمان امکانات گوشی مانند بلوتوث، وای‌فای، لوکیشن و …
  • بالا بودن حجم دانلود و یا آپلود شما روی اینترنت
  • اسفتاده از شارژرهای غیراورجینال و  بی کیفیت

منبع حرارت گوشی شما کجاست؟

 

زمانی که دمای گوشی شما بالا می رود، این حرارت روی پردازنده های گوشی ،صفحه و یا باتری حس می شود.مواد شیمیایی که داخل باتری به کار رفته و الکتریسیته را شارژ و دشارژ می کند عامل حرارت گوشی هستند ، هم چنین ممکن است پردازنده های گوشی به خاطر سرعت بالا که دارند حرارت تولید کنند یا صفحه ی گوشی شما به خاطر منتشر کردن نور از خود حرارت ساطع کند و شما باید چک کنید که دقیقاً منبع حرارتی گوشی کجاست.

•داغ شدن قسمت پشتی گوشی

اگر این قسمت از گوشی شما داغ می شود احتمالاً دلیل اصلی آن گرم شدن باتری موبایل است. فشردگی مواد شیمیایی موجود در باتری باعث تولید حرارت می شود، اگر پشت گوشی شما داغ کرده احتمالا باید باتری آن را تعویض کنید .

 

•داغ شدن قسمت پایینی گوشی

اگر شما از دسته افرادی هستید که در هنگام شارژ شدن گوشی با آن کار می کنید ،باید بدانید که با این کار همزمان گوشی شما شارژ و دشارژ می شود و اگر قسمتی که شارژر به گوشی وصل می شود داغ شده احتمالا مشکل از شارژر شماست پس اگر از شارژرهای غیر اصل و بی‌کیفیت استفاده می کنید بهتر است آنها را کنار بگذارید.

 

•داغ کردن صفحه نمایش و یا کنار اسپیکر

اگر این قسمت از گوشی شما داغ کرده احتمالا مشکل از باتری و یا شارژ نیست و مشکل  از خود گوشی می باشد که ممکن است برنامه‌های سنگینی در حال اجرا بوده یا ویروسی شده و یا دچار مشکلات نرم افزاری شده باشد همچنین آسیب دیدن قطعات داخلی بر اثر ضربه می تواند یکی از دلایل آن باشد.


چه زمانی گوشی نیاز به تعمیر دارد؟

 

زمانی گوشی شما نیاز به تعمیر دارد که نمی دانید مشکل از کجاست، یعنی تمام تنظیمات درست هستند برنامه ها آپدیت شدند، نرم‌افزار به روز است، باتری تازه عوض شده و مشکلی ندارد اما همچنان گوشی داغ می کند در این حالت احتمالاً گوشی با بدافزارها و ویروس ها آلوده شده و این بد افزار ها می توانند رم و سی پی یو گوشی را درگیر کرده و گوشی شما را بیش از حد داغ کند یا کاملاً به آن آسیب بزند. اگر با این مشکل مواجه شدید به دنبال روشی باشید که ویروس ها و بدافزارها را از گوشی حذف کنید.


چگونه تلفن همراه را خنک کنیم؟ 

 

در ادامه مقاله چند راه حل سریع برای حل مشکل گرمایش بیش از حد تلفن همراه فهرست کرده ایم.

•هنگام بازی مکرر به گوشی خود اجازه استراحت و خنک شدن بدهید.

•Wi-Fi یا داده تلفن همراه را در مناطقی که سیگنال ندارند خاموش کنید. اگر تلفن همراه شما دائماً به دنبال سیگنالی برای اتصال به آن باشد، بیشتر از پیش داغ میشود.

•برنامه‌ها را فقط از فروشگاه های معتبر و رسمی نصب کنید،این کار باعث میشود گوشی شما از شر بدافزار ها در امان بماند.

•برنامه‌های خود را در فواصل زمانی منظم به‌روزرسانی کنید، نسخه‌های جدید ممکن است اشکالات قدیمی‌تری را که باعث تخلیه بیش از حد باتری و گرمایش می‌شوند، برطرف کنند.

•هرگز از گوشی با باتری آسیب دیده استفاده نکنید. باتری را توسط یک مرکز تعمیر موبایل معتبر، تعویض کنید و از کابل ها یا شارژرهای غیر اصل و بی کیفیت استفاده نکنید.

•از گذاشتن گوشی در ماشین خودداری کنید. اگر مجبور به انجام این کار هستید، آن را دور از نور مستقیم خورشید بگذارید.

•تلفن همراه خود را تمیز نگه دارید. گرد و غبار را پاک کنید و مطمئن شوید که درگاه های شارژ و مشبک های بلندگو عاری از گرد و غبار و پرز هستند.

•از استفاده کردن قاب های محافظ بسیار ضخیم خودداری کنید. شما  با استفاده از قاب های غیراستاندارد و بی کیفیت از گوشی خود محافظت نمی کنید بلکه این قاب ها مانند عایق عمل می کنند و اجازه نمی دهند گرمایش تلفن از آن خارج شود.

در صورت انجام تمامی راه ها حل های گفته شده و نتیجه نگرفتن،وقت آن است که گوشی خود را به مراکز تعمیر موبایل بسپارید.

تعمیرات موبایل 0913 ، تخصصی ترین مرکز تعمیرات موبایل در اصفهان می باشد. توجه اصلی این مرکز همواره جلب رضایت و اعتماد مشتریان بوده است و در همین جهت از بهترین روش ها و بروز ترین تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری و همچنین متخصصین حرفه ای در این زمینه بهره می برد.

مرکز تعمیرات موبایل 0913 دارای نماد اعتماد از وزارت صنعت،معدن وتجارت است و تعمیر انواع برند های گوشی و تبلت سامسونگ، هواوی، شیائومی، اپل، نوکیا، الجی،سونی و … را در کمترین زمان انجام می دهد. تعمیرات موبایل و تبلت به دو صورت حضوری و غیرحضوری انجام می شود و در صورتی که به علت کمبود زمان یا رعایت شرایط کرونا امکان مراجعه حضوری ندارید،می توانید با هماهنگی گوشی خود را برای ما با پیک یا پست ارسال کنید.

شما عزیزان میتوانید از طریق شماره ی 09140036953 و یا کلیک بر روی لینک سایت تماس با ما با کارشناسان در ارتباط باشید

 

تعمیرات موبایل0913 تعمیرات موبایل

‫2 دیدگاه ها

  1. سلام گوشیه من سامسونگ s20fe هستش که الان دوروز شده که خریدمش و از یه جایی به بعد خیلی سریع داغ میکنه و منم دیگه اینترنتمو خاموش میکنم و میزارمش کنار این ممکنه مشکل ساز باشه واسم خطری داره؟

  2. سلام گوشی من گلکسی اس ۷ است الان مدتی هست داغ میشه و خاموش میشه و حتما باید گوشی رو خاموش و روشن کنم تا درست شه ،مشکلش چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button