نمایندگی های تعمیرات موبایل

تعویض گلس گوشی موبایل

 

مقدمه 

زمانی که گوشی شما دچار ضربه می شود،صفحه نمایش اولین قطعه ای است که در معرض خطر قرار دارد و بسته به شدت ضربه دچار آسیب میشود اما همیشه نیاز نیست بخاطر وارد شدن ضربه, صفحه نمایش گوشی را تعویض کنید و هزینه بالایی صرف آن کنید در برخی موارد ممکن است فقط شیشه گوشی شما یا همان گلس فنی آن دچار شکستگی شده باشد و میتوان با هزینه کمتری آن را تعمیر کرد. در این مقاله بصورت کامل با تعویض گلس گوشی آشنا می شوید.

تعویض گلس گوشی
نمونه گلس شکسته شده گوشی

گلس گوشی چیست؟

به طور کلی دو نوع گلس وجود دارد،یک گلس پلاستیکی که توسط دارندگان گوشی موبایل روی صفحه چسبانده می شود و از آسیب رسیدن به صفحه ی نمایش جلوگیری میکند.دو گلس LCD استفاده شده در ساختار گوشی موبایل که یک شیشه ی محافظت کننده از گوشی و ضد خش می‌باشد و هنگام ساخت گوشی موبایل روی صفحه ی نمایش آن پرس می شود و از آسیب رسیدن به تاچ و LCD جلوگیری میکند.

از آنجا که گلس نوع دوم وظیفه ی محافظت از نمایشگر گوشی را دارد،در صورت ترک برداشتن یا جدا شدن کامل،دیگر نمی توانند وظیفه خود را به درستی انجام دهند،به همین دلیل تعمیر و تعویض آن برای بازگرداندن کارایی گوشی بسیار مهم است.در صورتی که متوجه جدا شدن یا ترک خوردن گلس گوشی خود شدید،باید در سریع ترین زمان ممکن نسبت به تعویض آن اقدام کنید در غیر این صورت دیگر کارایی خود را نخواهد داشت.


تفاوت بین گلس صفحه نمایش،تاچ لمسی،گلس محافظ و LCD گوشی چیست؟

صفحه نمایش گوشی شما سه بخش اصلی دارد

1 گوریلاگلس یا همان گلس پوششی

2 صفحه ی لمسی

3 صفحه ی LCD

تعویض گلس گوشی
اجزای مختلف تاچ و السیدی گوشی

هرکدام از این سه لایه به طور جداگانه درجه ی آسیب متفاوتی دارند و در هنگام شکستگی یا ترک برداشتن باید تشخیص بدهیم که کدام یک از این سه لایه آسیب دیده است؟آیا آسیب فقط به صفحه ی خارجی وارد شده؟یا اینکه صفحه ی لمسی یا LCD هم آسیب دیده اند؟

برخی از افراد برای محافظت بیشتر از گوشی،علاوه بر گوریلاگلس از گلس محافظ هم استفاده میکنند،که در صورت ضربه خوردن به گوشی یا افتادن آن،احتمال آسیب به صفحه ی نمایش و شکستگی های جدی کاهش میابد.


چه زمانی گلس گوشی نیاز به تعویض دارد؟

گاهی اوقات ممکن است به خاطر وارد شدن ضربه یا فشار به صفحه نمایش گوشی گلس آن دچار ترک شده و یا بشکند اما ال سی دی و تاچ دستگاه سالم بماند.

در این شرایط هم چنان می‌توان از گوشی استفاده کرد و محتوای نمایشگر را دید و فقط صفحه نمایش گوشی شکسته یا ترک خورده است. این دقیقا حالتی میباشدکه گلس ال سی دی شما شکسته و نیاز به تعویض کردن دارد. شما می‌توانید در این شرایط به جای تعویض کردن کامل صفحه نمایش، با تعویض کردن گلس ال سی دی گوشی خود با هزینه خیلی کمتر مشکل دستگاه را برطرف کنید پس فهمیدیم اگر بر اثر فشار یا ضربه روی گوشی شما شکستگی یا ترک ایجاد شد ولی همچنان ال سی دی آن عمل کند و مشکل نداشته باشد گلس گوشی شما نیاز به تعویض دارد.

باز کردن گوشی با ابزار مخصوص
باز کردن گوشی با ابزار مخصوص

♦تعمیرات موبایل 0913 ، تخصصی ترین مرکز تعمیرات موبایل در اصفهان می باشد. توجه اصلی این مرکز همواره جلب رضایت و اعتماد مشتریان بوده است و در همین جهت از بهترین روش ها و بروز ترین تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری و همچنین متخصصین حرفه ای در این زمینه بهره می برد.

مرکز تعمیرات موبایل ۰۹۱۳ دارای نماد اعتماد از وزارت صنعت،معدن وتجارت است و تعمیر انواع برند های گوشی و تبلت سامسونگ، هواوی، شیائومی، اپل، نوکیا، الجی،سونی و … را در کمترین زمان انجام می دهد. تعمیرات موبایل و تبلت به دو صورت حضوری و غیرحضوری انجام می شود و در صورتی که به علت کمبود زمان یا رعایت شرایط کرونا امکان مراجعه حضوری ندارید،می توانید با هماهنگی گوشی خود را برای ما با پیک یا پست ارسال کنید.

راه های ارتباطی جهت رزرو  وقت تعمیر: 09140036953 و MOBILE0913


تعویض گلس صفحه نمایش شکسته

به طور کلی تعمیر گلس صفحه نمایش شکسته می تواند بسیار تخصصی باشد. پیدا کردن کسی که گلس گوشی را عوض کند مشکلی نیست ، اما استفاده از قطعات اصل و با کیفیت موردی ست که باید به آن خیلی دقت کرد.

اما اگر مایل هستید این کار را خودتان انجام دهید در اینجا نحوه انجام این کار به تنهایی ، آورده شده است که می توان آن را در کمتر از 15 دقیقه انجام داد.

در ابتدا باید به دنبال یک گلس صفحه نمایش جدید و جایگزین بود ،برای این کار میتوایند به فروشگاه های آنلاین یا حضوری لوازم جانبی تلفن همراه مراجعه کنید.

حالا شما یک گلس یدکی دارید و واقعا به ابزار زیاد دیگری برای انجام این کار نیاز نخواهید داشت. تنها به یک پیچ گوشتی ( که شاید داخل بسته گلس سفارش داده شده یکی باشد ) و یک کارت پلاستیکی یا چیزی به همین نازکی نیاز دارید.

مرحله 1 : گوشی خود را باز کنید

باز کردن گوشی با ابزار مخصوص
باز کردن گوشی با ابزار مخصوص

ابتدا توصیه میشود از قطعه ای برای جداسازی قطعات و باز کردن گوشی استفاده کنید که هیچ اثر و خشی بر روی دستگاه به جا نگذارد.

جدا کردن گوشی در مواردی مانند الان بسیار آسان است. فقط در پشتی را بردارید و پیچ های آن را باز کنید. ( اگر در گوشی شما پرس شده و غیرقابل باز کردن برای عموم است باید برای باز کردن در به فروشگاه های تعمیرات موبایل مراجعه کنید )

جهت انجام تعمیرات تخصصی کلیک کنید: تعمیرات موبایل در اصفهان

پس از آن از یک قطعه پلاستیکی برای باز کردن پشت گوشی استفاده کنید. به دنبال یک ” سوراخ کوچک ” در طرفین بگردید و قطعه را در آنجا فشار دهید.

سپس پشت گوشی باز خواهد شد. باتری و کابل صفحه لمسی گلس ( قسمتی که باعث اتصال گلس به گوشی میشود ) را بردارید.

موقعیت کابل را برای قراردادن آسان تر گلس جدید خود به خاطر بسپارید. ( بیشتر بالای گوشی است )

مرحله 2 : گلس شکسته را بردارید

جدا کردن گلس از گوشی با ورق
جدا کردن گلس از گوشی با ورق

این سخت ترین قسمت کار است. اگر این کار را اشتباه انجام دهید دیگر هرگز تصویری در گوشی خود نخواهید دید.

اگر صفحه نمایش ال سی دی (LCD) در گوشی خود دارید ، ریسک زیادی ندارید. اما اگر گوشی شما دارای صفحه نمایش ال ای دی (LED) مانند AMOLED یا هر نوع صفحه نمایش LED دیگری است ، بسیار مراقب باشید. زیرا اگر صفحه نمایش LED با هر نیرویی لمس شود ، میشکند.

این گلس با دو نوار جانبی از کنار صفحه نمایش به گوشی متصل می شود. این نوار ها را جدا کنید تا صفحه نمایش از جا در بیاید.

برای برداشتن نوار و جدا کردن گلس از گوشی می توانید از یک کارت پلاستیکی استفاده کنید. کارت پلاستیکی ای که به اندازه ای نازک باشد که بین گوشی و گلس قرار گیرد و به اندازه ای سخت باشد تا نوار را برش دهد.

سپس کارت را در گوشه پایینی موبایل خود قرار داده و آن را به سمت داخل فشار دهید.

امن ترین روش در این حالت به گونه ایست که وقتی یک گوشه را آزاد کردید ، کارت پلاستیکی را به صورت افقی وارد کنید و شروع به تکان دادن آن به طرفین کنید. زمانی که احساس کردید نوار در حال شل شدن است ، کارت را به سمت بالا حرکت دهید.

بدین ترتیب تنها با یک کارت پلاستیکی میتوانید گلس خود را جدا کنید.

مرحله 3 : گلس جدید را قرار دهید

نمونه ای از ال‌سی‌دی بدون گلس
نمونه ای از ال‌سی‌دی بدون گلس

اکنون گلس صفحه نمایش برداشته شده است و گوشی منتظر گلسی جدید است. تا جایی که می توانید باقی مانده نوار قدیمی را از کناره های گوشی بردارید تا گلس جدید به خوبی روی گوشی قرار بگیرد.

ابتدا محافظ داخلی را از گلس جدید خود جدا کنید.

قبل از قرار دادن گلس جدید بر روی گوشی ، کابل صفحه لمسی گلس را داخل گوشی فشار دهید.

کابل را در جای مناسب قرار دهید و باتری را روی گوشی بگذارید. ( ممکن است در گوشی های مختلف باتری مکان های متفاوتی را به خود اختصاص دهد )

گوشی را تست کنید و ببینید آیا هنوز کار می کند یا خیر.

مرحله 4 : اجزای تلفن را جمع آوری کنید

مونتاژ گوشی دقیقاً برعکس قبل و مرحله باز کردن آن است. پیچ ها را دوباره در آن قرار دهید و ببندید.

حال به احتمال زیاد گوشی خوب کار می کند ، گلس صاف و شفاف است و از همه مهمتر صفحه لمسی گوشی به بهترین نحو کار می کند.

چگونگی تعویض گلس در تعمیرگاه

برای تعویض گلس ال سی دی اولین کار اطمینان از سلامت کامل صفحه نمایش است. پس از اطمینان حاصل کردن از سالم بودن صفحه نمایش، نسبت به جداسازی ال سی دی از فریم و شاسی اقدام می‌کنیم. این عملیات با دستگاهی بنام سپراتور انجام می‌شود. دمای سطح آن با توجه به نوع ال سی دی بین 75 تا 100 درجه سانتی گراد متفاوت است.

در مرحله دوم لازم است گلس شکسته از روی ال سی دی جدا شود. روش این کار هم به نوع نمایشگر گوشی بستگی دارد. یعنی در گوشی‌هایی که دارای نمایشگر مسطح هستند؛ عمل جداسازی می‌بایست با دستگاه سپراتور و سیم پرس  انجام شود؛ درحالیکه گلس گوشی‌هایی که دارای نمایشگر منحنی (edge) هستند با دستگاه فریز در دمایی حدود منفی 190 درجه سانتی گراد جدا می‌شود.

تصویر دستگاه سبراتور برای تعمیرات
تصویر دستگاه سبراتور برای تعمیرات

مرحله سوم برای عوض کردن گلس ال سی دی،  پاک کردن اثر چسب بین گلس قدیمی و ال سی دی و نصب چسب OCA بر روی گلس جدید است. چسب OCA مانند چسب دوطرفه است اما دارای کیفیت و شفافیت بیشتری است که بین گلس جدید و ال سی دی قرار می‌گیرد. در این مرحله برای تمیز کردن ال سی دی از مایعاتی استفاده می‌شود که بعنوان حلال چسب ال سی دی  شناخته می‌شود.

مرحله چهارم نصب گلس جدید بر روی ال سی دی است. این عمل با استفاده از دستگاه لمینیت انجام می‌شود که به منظور پرس کردن گلس بر روی ال سی دی مورد استفاده قرار می‌گیرد. اجزای تشکیل دهنده‌ی دستگاه لمینیت عبارتند از؛ یک اتاقک کوچک، المنت، صفحه مسطح فلزی، پمپ وکیوم و پمپ باد.

فرآیند کار بدین صورت است که  قبل از انجام پرس با استفاده از پمپ وکیوم هوای اتاقک خالی شده و به درجه خلاء می‌رسد. سپس با استفاده از صفحه‌ی فلزی صاف و گرمی که دارای دمای حدود 50 درجه سانتی گراد است و توسط فشار باد که براساس نوع ال سی دی تنظیم می‌شود؛ عمل پرس انجام می‌پذیرد.

در مرحله پنجم باید ال سی دی در دستگاه حباب گیر قرار گیرد. این دستگاه یک حفاظ استوانه‌ایِ فلزی، یک المنت، پمپ باد و شیر برقی برای ورود و خروج باد دارد. هنگام روشن نمودن دستگاه داخل استوانه‌ی فلزی را به میزان 5 تا 8 کیلو پاسکال بر سانتی متر مربع از فشار باد پر می‌کنیم. پس از پر شدن باد، 5 تا 9 دقیقه صبر می‌کنیم تا حباب‌ بین چسب OCA و ال سی دی از بین برود.

اخرین مرحله تعویض گلس ال سی دی، نصب آن است. برای نصب ال سی دی از چسب‌های مایع مخصوصی استفاده می‌شود تا ال سی دی روی قاب گوشی قرار گیرد. هرمرحله از  تعویض ال سی دی دارای ریسک است و ممکن است منجر به خراب شدن صفحه نمایش شود. اما ما در مرکز تعمیرات موبایل 0913 اصفهان مراحل تعویض گلس را به طور کامل توضیح داده ایم تا شما عزیزان بتوانید ریسک این کار را به طور کامل درک کرده و با بینش درست تصمیم درست را بگیرید. در مرکز تعمیرات موبایل 0913 با وجود به روزترین تجهیزات و مجرب ترین تکنسین ها ریسک این تعمیرات به حداقل رسیده است و تعویض تاچ ال سی دی با گارانتی اصالت در این محل صورت میگیرد.

چه زمانی تعویض کردن گلس گوشی امکان پذیر نیست؟

  • تصویر ال سی دی تار شود
  • رگه های جوهر روی ال سی دی نمایان شود
  •  لکه های تیره یا تار عنکبوتی روی صفحه نمایش نمایان شود

اگر گوشی موبایل شما هر یک از مشکلات بالا را دارد، در واقع LCD گوشی آسیب دیده است و مشکل آن با تعویض گلس حل نمیشود و از آنجا که صفحه نمایش قطعه ای بسیار مهم و  پل ارتباطی کاربر و گوشی است، شما مجبور هستید ال سی دی را عوض کنید.

تعویض گلس گوشی چه مزیتی نسبت به تعویض تاچ ال سی دی دارد؟

نمونه قبل و بعد تعویض گلس گوشی
نمونه قبل و بعد تعویض گلس گوشی

یکی از اصلی ترین مزیت های های تعویض گلس پایین تر بودن قیمت ان است. باید بدانید که تعویض تاچ ال سی دی گوشی های موبایل یکی از گران قیمت ترین تعمیرات به حساب می آید. عموما بخش زیادی از قیمت گوشی ها مربوط به صفحه نمایش آن ها می‌شود، پس معقول است که هزینه تعویض صفحه نمایش گوشی بالا باشد. اما زمانی که مشکل صفحه نمایش با تعویض گلس گوشی قابل حل باشد، هزینه تعمیر به شدت کاهش پیدا می ‌کند ، چون در این حالت عملا نیازی به تعویض تاچ و ال سی دی نخواهید داشت و فقط گلس روی آن عوض می‌ شود. بنابراین کاهش هزینه از اصلی ترین مزیت تعویض گلس گوشی در مقایسه با تعویض ال سی دی آن خواهد بود.

از سوی دیگر زمانی که شما مشکل صفحه نمایش گوشی خود را با تعویض گلس رفع می ‌کنید، تاچ و ال سی دی فابریک و اصلی گوشی را در دستگاه نگه داشته ‌اید که این موضوع هم خود می ‌تواند نقطه قوت دیگری باشد. همیشه صفحه نمایش های اصلی و فابریکی که روی گوشی های موبایل متصل هستند در مقایسه با اغلب صفحه نمایش یا تاچ ال سی دی های دیگر که به عنوان قطعه تعمیری در بازار عرضه می ‌شوند کیفیت بهتری دارند. بنابراین این مسئله و حفظ تاچ ال سی دی فابریک گوشی هم می ‌تواند یکی دیگر از مزیت های تعویض گلس گوشی موبایل در مقایسه با تعویض تاچ ال سی دی باشد.

تعویض گلس السیدی چقدر زمان میبره؟

تعویض گلس السیدی از جمله کار هایی است که نیازمند طی کردن چندیدن مرحله می باشد . پس می توان گفت که نسبت به کارهای دیگر در تعمیرات موبایل، نیاز به زمان بیشتری دارد. هرچند که در مرکز تعمیرات موبایل 0913 این فرایند در کمترین زمان ممکن انجام می پذیرد و به طور متوسط حدود 3 ساعت زمان میبرد.

کلام آخر:

در مقاله ای که مطالعه کردید سعی شد با تعریف کامل ساختار گوشی،تمامی نکاتی که برای تعویض گلس گوشی نیاز هست گفته شود و شما عزیزان میتوانید در صورت داشتن تجربه ی مشابه از طریق کامنت با ما در ارتباط باشید.

جهت رزرو وقت تعمیر در تخصصی ترین مرکز تعمیر موبایل اصفهان و ارتباط با ما کلیک کنید: 

تعمیرات موبایل0913 تعمیرات موبایل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button